HUDLÆGE CHRISTIAN GRØNHØJ

Speciallæge, dr. med.

Egå Havvej 15 st. tv,

8250 Egå

Tlf.: 70707588

 

 

Til dig som i øjeblikket behandles med lægemidlet Isotretinoin pga hudsygdom:

 

Vi har pga den alvorlige situation med Corona virussmitte, besluttet at vi så vidt muligt vil gennemføre konsultationerne som elektronisk konsultation (e-konsultation) via vores Patientportal.  (Du finder link til Patientportalen i øverste højre hjørne af denne side).

 

Du bedes i Patientportalen sende os en besked med:

1) Hvordan går det med behandlingen? Kort svar:  Værre, bedre, uændret.

2) Har du bivirkninger?

3) Mangler du medicin? (Du kan evt bestille på Portalen)

4) Hvornår har du fået taget blodprøver sidst?

5) Evt bemærkninger. Kun korte!

6) Du kan evt vedhæfte foto af din hud

 

Vi vil derefter snarest besvare din henvendelse  med vores ordinationer, og instrukser til dig hvordan du fortsætter behandlingen.

 

Vi vil derefter snarest besvare din henvendelse med vores ordinationer, og instrukser til dig hvordan du fortsætter behandlingen.

 

VIGTIGT: Vi beder dig sørge for, at de planlagte blodprøver gennemføres, evt ved egen læge eller om nødvendigt på klinisk kemiske afdeling på lokale sygehus, f. eks. Skejby Sygehus. Hvis ikke at blodprøver kan gennemføres f. eks. på grund af kapacitetsproblemer hos din læge eller på sygehus, skal vi henstille dig til at du foreløbigt stopper behandling med lægemidlet. Hvis du ytrods ovenstående har behov for at tale med os på telefonen, beder vi dig at skrive dette med oplysninfer om hvilket telefon-nummer at vi kan nå dig på.

 

Adresse: Egå Havvej 15 st tv, 8250 Egå Telefon: 70 70 75 88 Telefontid: mandag til torsdag 8:30 - 10:30 Lægekonsultationer: 8:15 til 15:00