HUDLÆGE CHRISTIAN GRØNHØJ

Speciallæge, dr. med.

Egå Havvej 15 st. tv,

8250 Egå

Tlf.: 70707588

 

 

SPØRG DIN LÆGE, OM DU KAN FÅ HUDLÆGE-HJÆLP VIA EN BILLED-HENVISNING (TELEDERMATOLOGI) Teledermatologi betyder, at din egen læge, via elektronisk udveksling af digitale hudbilleder med hudlægen, indenfor få dage kan indhente hudlægens diagnose, råd og vejledning til behandling af dit hudproblem.
 Formålet med teledermatologi er at mindske dit behov som patient for at skulle møde til konsultation hos hudlægen. På denne måde kan du fortsætte behandlingen hos din familielæge, der gennem billedforsendelse og hudlægens diagnose og råd kan iværksætte en specialist-vejledt behandling af hudsygdommen. For at benytte teledermatologi skal din læge kende hudklinikkens såkaldte lokationsnummer som er: 5790002288296 Det er vigtigt at din læge er opmærksom på at klinikken har skiftet lokationsnummer 1. september 2017 og at lægen ikke fejlagtigt benytter det forældede nummer, som fortsat oplyses på sundhed.dk BEMÆRK. Det er den alment praktiserende læge, der vurderer og alene afgør, om et tilfælde af hudsygdom egner sig til teledermatologisk vurdering. Eksempelvis er det ikke tilladt at vurdere modermærker eller hudkræft via teledermatologi. .*)

TELEDERMATOLOGI  -  LETTERE FOR DIG!

1. Din læge sender billeder af din hudsygdom til hudlægen

2. Hudlægen vurderer din sygehistorie og dine billeder og returnerer råd og diagnose til din læge

3. Din læge iværksætter behandling efter råd fra hudlægen

TELEDERMATOLOGI

*)

 

Adresse: Egå Havvej 15 st tv, 8250 Egå Telefon: 70 70 75 88 Telefontid: mandag til torsdag 8:30 - 10:30 Lægekonsultationer: 8:15 til 15:00